‘CKV: Film’

heeyy iedereen, welkom op mijn blog,

Tijdje terug heb ik een fantastische film gekeken, namelijk: Labor Pains. De film is geregisseerd door Lara Shapiro. De film verscheen in 2009.

Deze film heb ik niet alleen gekeken maar met mijn oudere nichtjes. Tijdje terug waren we samen op vakantie met onze oma. Toen had mijn oudste nicht het idee deze film te kijken, omdat we moesten wachten op de taxi naar het vliegveld.

Kleurrijk en onrustig zijn juiste woorden om die film te omschrijven. Dat idee kwam bij mij zo binnen, omdat de hoofdpersoon een mega grote chaoot is. Ze heeft haar leven totaal niet op orde en dat merk je in de film. Door haar gedrag zou ze worden ontslagen, maar dat kon ze er echt niet bij hebben. Ze had het geld namelijk heel hard nodig. Zo flapte ze er snel uit dat ze zwanger was. Je mag een zwangere vrouw namelijk niet ontslaan. Ik vond bij dat het woord kleurrijk passen, omdat ik het best slim bedacht vond en een erg creatieve oplossing.

Ik vond het ook een erg mooie film. Ze heeft het geld namelijk nodig voor haar jongere zusje, die gewoon naar school moet. Ouders hebben ze namelijk niet meer. De humor die er bij kwam maakte de film erg aantrekkelijk. De hoofdpersoon maakte veel grapjes en daardoor kwam de film erg luchtig over.

Afbeeldingsresultaat voor georgia rule Bron: https://www.moviemeter.nl/film/41503

De film deed me erg denken aan deze film uit 2007. Ze hebben dezelfde hoofdpersoon, maar de hoofdpersoon heeft ook hetzelfde karakter. Wat heel grappig is, want daardoor koppel ik dat soort gedrag aan deze actrice.

Afbeeldingsresultaat voor jessica darlings it list Bron:http://mikesfilmtalk.com/2016/06/22/jessica-darlin…

Deze film is echt totaal het omgekeerde van de film Labor Pain. In deze film heeft het meisje heel haar leven onder controle en probeert alles via een lijst te doen en daar voor geen goud vanaf te wijken. En doet haar uiterste best op school iets wat in Labor Pain niet voor komt.

Deze film kan je plaatsen onder de romantische komedie. Waarom? Nou dat komt, doordat de hoofdrolspeelster verliefd wordt. Ze zit in een groot leugenweb. Ze wilden de leugen stoppen, maar omdat ze verliefd werd op een man was ze bang hem kwijt te raken. Ze zet de leugen door en hij wordt ook verliefd op haar. Door de leugen komt ze in ongemakkelijke situaties wat de film grappig maakt.

Het grootste doel van dit boek is om mensen te laten lachen, maar door er nog een liefdesverhaal in te stoppen wordt de film voor de meeste mensen wat leuker en interessanter. Verder blijkt uit de film dat de waarheid altijd boven tafel zou komen. Het is niet zeker of dat perse de onderliggende gedachte is…

Bedankt voor het lezen van mijn blog!

Liefs Frederique

Categorie├źnCKV